*~ Arrival Guild Forumtwilight ~*

Selamat Hari Raya Aidilfitri Pada Semua Arrival Member's
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 port bot 1kan lebih baik kerana....

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: port bot 1kan lebih baik kerana....   Sun Aug 22, 2010 12:32 pm

aku igt lagi sng kalau bot satukan 1 tempat..
sbb cam tadi 1 kat A lagi 1 kat B then kat C pon ade..
besepah..
nnt party pon xsame..
kalau 1kan tmpt bot xde la pening sgt bdak2 nak carik..
sambil tu boleh kurangkan lag..

ps: A,B,C tu kene censored.xpasal2 orang lain datang..
albino
Back to top Go down
View user profile
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Sun Aug 22, 2010 2:05 pm

ermm...ada org sudi mendengar ke???
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Sun Aug 22, 2010 2:59 pm

kalo gabongkan 1 lag la ! Jenis budax2 arrival sakai , takleh tgu sorang2 amik , sni spam sne spam , sng jek stuck nanti . Huhu
Back to top Go down
View user profile
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Sun Aug 22, 2010 8:29 pm

kau pon satu..
jgn jadi telo..
contoh camni..
kalau din ngan kau bukak bot..
sorang off la bot..
zz..
tu pon nak ajar..
wakkaka..
Back to top Go down
View user profile
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Mon Aug 23, 2010 4:24 am

jgan jadik keling boleh x ?
Back to top Go down
View user profile
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Mon Aug 23, 2010 1:06 pm

keling..
so camni..
bot kan masing2 nak pasang sniri..
din party sniri kau party sniri aku party sniri..
aku kill kau jgn marah??
kau kill aku xmarah...
nak camtu??
Back to top Go down
View user profile
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 23
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Mon Aug 23, 2010 5:49 pm

kalo susah sgt .
kalau A = off ?
B = On
kalau B = off
C = On

Bot haha . kalau yg ramai ada bot tu . psg 2 Bot sudah . jgn 3 - 4 - 5 -6 bot . aku pun naik capang men tkr2 tmpt Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Mon Aug 23, 2010 11:27 pm

tah , huhu ,
quit ro ! Very Happy
Back to top Go down
View user profile
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 12:12 am

yup..
then ade lagi problem..
kang ade 2-3 party sbb pakai bot masing2..
dulu okay je kan kite pasang 2 bot 1 tempat..
reduce lag then 1 party je sume..
party name Waka Waka Eh Eh dulu..
aku bukan ape daem..
aku tgk smlm ade budak inception kill arrival (bukan kau)
then aku ckp stop,dorang gado2 lagi..
Back to top Go down
View user profile
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 3:43 am

swt ? Yg ade dlam guild inception tu wan ngan mato jek , adez , sapew pulak tu ? Sinx kew ?
Back to top Go down
View user profile
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 23
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 4:45 am

semua nak tunjuk belang dlm pvp
lagi-lagi name sinx H a c k i n g !
What a Face What a Face ikut kepala dia ja /gg
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 5:10 am

si H a c k i n g tu..
telur btol..
dier sb aku time aku tgh lawan prof..
mmg arwah la..
aku pm dier aku ckp aku sape ngan guild arrival..
dier kill lagi..
2-3 kali dier kill..
mmg aku kill aa dier balik..
sbb tu aku ckp buat 1 party senang..
aku xkesah kau nak guild sniri..
janji kenal mane member mane musuh..
cheers
Back to top Go down
View user profile
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 6:03 am

hacking tu sape nie. . Ala kaumkerabat yan , 3 ace tu , hm , emi , yan ngan lg 1 tu ,
Back to top Go down
View user profile
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 23
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 6:05 am

ayat last salah bil

kenal mana kawan , mana lawan /gg
haha

daem : aku x kenal /gg . kaum kerabat ace xpe lagi , check name n guild
guild lain = kill la
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 6:37 am

xpham ! Adeh .
Back to top Go down
View user profile
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 6:37 am

xpham ! Adeh .
Back to top Go down
View user profile
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 2:26 pm

lupekan..
da settle..
nnt aku carik tmpt besa sket..
tmpt skang cam sempit je..
Razz
Back to top Go down
View user profile
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 23
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 4:30 pm

aku cadang buat kt geffen .
ade tmpt save dia . mmg org jarang pergi lah ! What a Face What a Face
inside cat
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Tue Aug 24, 2010 9:52 pm

sempit gak..
da check..
banyak sgt meja dlm tu..
ade idea tmpt baru??
tapi nak yg besa sket..
and ade tmpt save..
Back to top Go down
View user profile
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 23
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Thu Aug 26, 2010 2:29 pm

now bot ada di lighthalzen hotel ! save sana What a Face
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Fri Aug 27, 2010 5:48 am

berapa banyak nk pasang bot????
adoiii
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Fri Aug 27, 2010 9:14 pm

2-3 puak bot..
wakkaka..
albino
Back to top Go down
View user profile
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Sat Aug 28, 2010 3:09 am

lame2 jd semak..huhuhu
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 26
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Sun Aug 29, 2010 12:56 pm

nasi dah jadi bubur capik..
lol!
Back to top Go down
View user profile
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 23
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   Sun Aug 29, 2010 5:29 pm

nasik dh jadi basi capik oi .
diaorg ni kan basi basi lagi
hahaha ! Twisted Evil Twisted Evil What a Face What a Face
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
Sponsored content




PostSubject: Re: port bot 1kan lebih baik kerana....   

Back to top Go down
 
port bot 1kan lebih baik kerana....
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
*~ Arrival Guild Forumtwilight ~* :: Your first category :: Botting Port & Map-
Jump to: