*~ Arrival Guild Forumtwilight ~*

Selamat Hari Raya Aidilfitri Pada Semua Arrival Member's
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 5:32 am

ape nk wat tibe2 je kena kick...tau2 aku baca msg kt nset aku gm aku da kena ganti gn gm lain,,,so tgl kenaggan je la usaha aku...tp mmg adat la aku jd mcm tu sbb bukan skali aku da kena akira ni server yg ke 3 aku da kena mcm ni...
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: lol   Fri Aug 20, 2010 5:36 am

mesty la ade sbab , takan ah deorang nk kick ko tibe2 jek ,
Back to top Go down
View user profile
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 5:40 am

takde makne nya laa..
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 5:48 am

lol
haha ,
tape lah , sab0 jek ,
Back to top Go down
View user profile
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 5:50 am

takpe la lagi pon aku nk quit da...
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 5:54 am

ouh ,
quit jek la ,
crik j0doh plak ,
kawen . Haha
Back to top Go down
View user profile
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 5:55 am

mmg tu yg tbaik....huhuhuh
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 6:07 am

haha ,
bernaz kan idea aku ?
Ni kalo nabil tgox k0mperm pnaz , hahaha
Back to top Go down
View user profile
Wan
- No Mercy -
- No Mercy -
avatar

Posts : 12
Join date : 19/08/2010
Age : 27
Location : Kulim
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 6:28 am

elek2....
dugaan di bln ramadhan...
kan2
Back to top Go down
View user profile
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 6:46 am

woi server da open ke belom ?
Back to top Go down
View user profile
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 7:02 am

wat ape nk open server tu,,,huhuhuh...
bukan ingat kt aku pon....
terhina rasa..
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 27
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 1:53 pm

jom quit akira ramai2..
wakakaka..
mogok capik kene pecat..
albino albino albino
Back to top Go down
View user profile
Wan
- No Mercy -
- No Mercy -
avatar

Posts : 12
Join date : 19/08/2010
Age : 27
Location : Kulim
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 3:43 pm

sokong2!!!
capix cpt2 wat svr...
kami join svr ko lepas nie....
^^
Back to top Go down
View user profile
Daem
- Donator -
- Donator -
avatar

Posts : 185
Join date : 19/08/2010
Age : 25
Guild : A r r i v a l
Location : Muar johor
Job/hobbies : isap dadah
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Fri Aug 20, 2010 8:45 pm

wakaka , twox peragai , ekek , tgu aq jek lah wat server , )p
Back to top Go down
View user profile
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 24
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 12:54 am

aku pun x tawu nak main server mane =( rabbit rabbit
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 27
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 2:49 am

join 1malaysia ro sementara..
ramai da join..
bot pon da siap..
Back to top Go down
View user profile
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 24
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 3:34 am

mlm kang aku download 1 malaysia !
aku main . guild arrival ke ?
oke cun . kita sapu sana Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
Ayum
- Noobies -
- Noobies -


Posts : 27
Join date : 19/08/2010
Age : 27
Location : Ampang
Job/hobbies : student.
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 5:07 am

ape kena sial?
asal ang kena pecat capik?
adei. tak layan la cmni. -__________-
Back to top Go down
View user profile
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 27
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 6:19 am

capik kuat tido..
wakkaka.. Razz
aa meh 1malaysia..
sementara kite decide nak main server lain..
Back to top Go down
View user profile
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 6:57 am

nnt lepas raya aku wat server tuk korang...ok tak cun tp aku nk jmpe korang dlu kena bincang face too face
ok acam deal
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 24
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 7:26 am

aku ade sekali ke ?
kalo x di undang
xpe la =(
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
nabil
· Rampage ·
· Rampage ·
avatar

Posts : 243
Join date : 18/08/2010
Age : 27
Guild : A r r i v a l
Location : Ampang
Job/hobbies : Tido
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 7:27 am

minggu depan jumpe..
buka pose skali..
aku nak jadi gm..
wakaka...
Back to top Go down
View user profile
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 7:28 am

boleh takde masalah..sbb tu aku ajak bincnag...
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
Olieee
Admin
Admin
avatar

Posts : 306
Join date : 18/08/2010
Age : 24
Guild : A r r i v a l
Location : UPM Serdang . Seri Kembangan , Balakong
Job/hobbies : PVP . Lepak . Jalan-jalan
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 7:30 am

aku sekali ke ? Arrow Arrow
Back to top Go down
View user profile http://arrival.forumtwilight.com
hGRunT
· Skull ·
· Skull ·
avatar

Posts : 110
Join date : 20/08/2010
Age : 31
Location : sri serdang
Job/hobbies : office boy managment
Gender : Male

PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   Sat Aug 21, 2010 7:32 am

aku nk bincag gn semua skli yg ada dlm forum ni..huhuhuh...
Back to top Go down
View user profile http://www.akiraro.com
Sponsored content




PostSubject: Re: seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO   

Back to top Go down
 
seronok rasanya bile aku kena kick dari jd scripter AkiraRO
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
*~ Arrival Guild Forumtwilight ~* :: Your first category :: Arrival News-
Jump to: